Vrolijke gezichten tijdens een eerdere edities van Boekjes & Babbels in Bibliotheek Asten.
Vrolijke gezichten tijdens een eerdere edities van Boekjes & Babbels in Bibliotheek Asten.

Mediajungle en Boekjes & Babbels bij Bibliotheek Asten

Algemeen 2.100 keer gelezen

ASTEN - Naast de vele boeken, organiseert Bibliotheek Asten ook veel activiteiten. In de maand november is dat niet anders. Zo kan de jeugd zich vermaken met een mediajungle en Boekjes & Babbels en is er tevens een inloopspreekuur over energiebesparing.

‘Ontdek de mediajungle’ is een bordspel voor kinderen van 8 jaar en ouder. Op donderdag 16 november van 15.30 uur tot 16.30 uur kan er gratis worden gespeeld. Media zoals Youtube, Tiktok en Whatsapp zijn tenslotte net als de jungle: spannend, uitdagend, maar soms schuilt er gevaar.

Op de zaterdagen 18 november en 2 december vindt er vervolgens van 10.30 uur tot 12.30 uur een inloopspreekuur over energiebesparing plaats, waarbij huiseigenaren binnen de gemeente Asten vragen kunnen stellen over het verduurzamen van hun woning.

Tot slot staat op dinsdag 21 november ook Boekjes& Babbels nog op het programma. Deze editie staat in het teken van Sinterklaas en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar, samen met hun ouders en grootouders. 

Onder leiding van muziekdocente Joke van Loon worden er gezamenlijk liedjes gezongen én de groep gaat op zoek naar iets lekkers. Boekjes & Babbels duurt van 10.15 uur tot 11.30 uur, deelname is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant