De jubilarissen van De Zonnebloem afdeling Asten met hun presentjes. Vlnr: Tiny Leenders, Dorie Bakens en Riet Driessen.
De jubilarissen van De Zonnebloem afdeling Asten met hun presentjes. Vlnr: Tiny Leenders, Dorie Bakens en Riet Driessen.

De Zonnebloem huldigt drie jubilarissen

Algemeen 508 keer gelezen

ASTEN - De Zonnebloem afdeling Asten huldigde vorige week drie jubilarissen. Dorie Bakens, Riet Driessen en Tiny Leenders werden tijdens een activiteit voor de vrijwilligers van de vereniging in het zonnetje gezet.

De vrijwilligersactiviteit vond vorige week dinsdag plaats. Daarbij ontving onder meer Tiny Leenders de felicitaties omdat ze alweer vijf jaar vrijwilliger is bij de lokale afdeling van De Zonnebloem, een vereniging die activiteiten organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking.

De bloemen waren tevens bestemd voor Riet Driessen vanwege haar 10-jarig jubileum als vrijwilliger, die aanvullend ook nog een zilveren insigne kreeg opgespeld. Ze vult de rol van voorzitter dusdanig in dat dit door de leden wordt gewaardeerd. Dag in, dag uit is Driessen in de weer om de afdeling in goede banen te leiden.

Gouden insigne

Tot slot werd ook Dorie Bakens in het zonnetje gezet. Zij is alweer 25 jaar van de partij bij De Zonnebloem, goed voor een gouden insigne. 

In al die jaren heeft ze veel betekent voor tal van Zonnebloem-gasten. Ook ging ze regelmatig thuis bij mensen op bezoek en vervulde ze jarenlang een rol binnen het bestuur van de Astense afdeling.

Uit de krant