Marcel van Oosterhout stapt later deze maand opnieuw op zijn fiets om geld op te halen voor het goede doel. (Archieffoto: Hein van Bakel)
Marcel van Oosterhout stapt later deze maand opnieuw op zijn fiets om geld op te halen voor het goede doel. (Archieffoto: Hein van Bakel)

Ommelnaar fietst opnieuw voor Kika

Algemeen 450 keer gelezen

OMMEL - Ook dit jaar gaat Ommelnaar Marcel van Oosterhout weer op pad voor het goede doel. Het idee was eigenlijk een vijfdaagse fietstocht voor Stichting Hartekind, maar die plannen zijn een jaar doorgeschoven. Als alternatief trekt Van Oosterhout daarom naar Italië voor een eendaagse fietstocht, waarvan de opbrengst naar stichting Kinderen Kankervrij (Kika) gaat.

Van Oosterhout waagt zich op 23 juni namelijk aan de Giro di KiKa Classico Epic, een zware etappe die wordt verreden over een parcours van zo’n 150 kilometer, onder meer over de bergen Mortirolo, Gavia en Stelvio.

Dat alles om geld op te halen voor Kika. Inmiddels heeft Van Oosterhout zo alweer zo’n 1.500 euro binnengehaald en er kan nog altijd worden gedoneerd. En wel via girodikika.nl - zoek bij ‘Deelnemers’ naar Marcel van Oosterhout.

Loterij

Daarnaast organiseert de Ommelnaar een loterij, die eveneens via bovengenoemde site is te vinden. Er kunnen mooie prijzen worden gewonnen zoals gesigneerde wielershirts van renners zoals Pauliena Rooijakkers uit Asten en Lorena Wiebes, Anouska Koster en Anne Tauber. 

Op 1 juli volgt de prijsuitreiking.

Uit de krant