Een groep wandelaars tijdens een vorige editie van de Avond4daagse Asten. (Archieffoto: Frans Klaus)
Een groep wandelaars tijdens een vorige editie van de Avond4daagse Asten. (Archieffoto: Frans Klaus)

Vijfde Avond4daagse Asten volledig uitverkocht

Algemeen 750 keer gelezen

ASTEN - De vijfde editie van de Avond4daagse Asten is volledig uitverkocht. Vanaf maandag verschijnen de deelnemers weer aan de start.

Het lokale evenement is daarmee onverminderd populair. Al in de voorverkoop werden alle startkaarten verkocht, waardoor de dagkassa komende week gesloten blijft.

Weinig parkeerplaatsen

Deelnemers vertrekken maandagavond voor de eerste wandeling met als vertrekpunt de speeltuin op de hoek Kerkstraat-Kruiskensweg in Asten. En ook op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er vanaf daar gestart. 

Lopers kunnen steeds kiezen uit routes van 5 en 8 kilometer. Omdat het aantal parkeerplaatsen bij het vertrekpunt beperkt is, vraagt de organisatie deelnemers om te voet of met de fiets te komen.

Veiligheid

Natuurlijk is ook aan de veiligheid van de lopers gedacht. Een groep vrijwilligers zal zich daarvoor inzetten en ook zijn er mensen van EHBO Asten aanwezig. 

Publiek dat de wandelaars komende week wil toejuichen, dient ervoor te zorgen dat de doorgang voor de lopers vrij blijft. Ook dat draagt volgens de organisatie bij aan de veiligheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant