Gemeenschapshuis 't Kwartier in Asten.
Gemeenschapshuis 't Kwartier in Asten.

Nieuwe gespreksgroep: ‘Samen praten over wereldse zaken’

Algemeen 348 keer gelezen

ASTEN - Welzijnsorganisatie Onis en Bibliotheek Asten starten vanaf donderdag 6 april met een gespreksgroep ‘Wereldse Zaken’. Bedoeld voor mensen geïnteresseerd in de actualiteit die hierover graag wat dieper in gesprek gaan.

“We merken dat er in Asten genoeg mensen zijn die graag andere gesprekken voeren dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes-onderwerpen”, zegt Jenny van Keulen, ouderenconsulent in Asten.

“In de gespreksgroep kiezen deelnemers voorafgaand gezamenlijk de thema’s die worden besproken, zodat deze ook breed worden gedragen. Ze kunnen ze zich verdiepen in dat thema en inzichten en meningen delen en bespreken.”

Aanmelden

De groep komt één keer per maand bijeen, van 10.30 uur tot 12.00 uur in gemeenschapshuis ‘t Kwartier in Asten. Aan het einde van iedere bijeenkomst wordt het thema voor de volgende keer gekozen.

“Het aanbod van de bibliotheek leent zich prima om je verder te verdiepen in diverse maatschappelijke thema’s. Mijn collega’s helpen eventueel boeken te reserveren, ook uit andere vestigingen van onze bibliotheek”, zegt Joyce Klumpers van de bibliotheek.

Aanmelden kan bij Van Keulen via 0493-441253 en per mail via j.vankeulen@oniswelzijn.nl.

Uit de krant