Het Alzheimer Café is voortaan gevestigd in gemeenschapshuis 't Kwartier.
Het Alzheimer Café is voortaan gevestigd in gemeenschapshuis 't Kwartier.

Alzheimer Café Peelland over leefstijl

Algemeen 297 keer gelezen

ASTEN - Het Alzheimer Café Peelland behandelt op dinsdag 4 april het thema ‘Leefstijl: bewegen, gezondheid en voeding’. Het Alzheimer Café is gevestigd in gemeenschapshuis ‘t Kwartier in Asten.

Afgelopen 7 maart opende het Alzheimer Café voor het eerst de deuren in het nieuwe gemeenschapshuis. Bezoekers wisten de locatie prima te vinden, getuige de grote opkomst. Toen werd het thema ‘Palliatieve zorg, euthanasie en terminale zorg’ behandeld.

Dinsdag 4 april dus een minder zwaar thema: ‘Leefstijl, bewegen, gezondheid en voeding’. Wat doet je manier van leven met de voortgang van het proces van dementie?

Gespreksleider Jac Huijsmans bespreekt dat met Peter Bakens, publicist en oud-docent Verzorging. Zo komen onderwerpen als voeding, bewegen, mondverzorging, sociale contacten en verkeersdeelname aan bod.

Tijden

Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden uit Deurne, Asten en Someren. Het café is van 19.30 uur tot 21.00 uur geopend, inloop vanaf 19.00 uur.

Uit de krant