Toneelgroep De Ketelbinkies van Kans Plus repeteert al enkele jaren voor de nieuwe voorstelling 'De Boevenboot'.
Toneelgroep De Ketelbinkies van Kans Plus repeteert al enkele jaren voor de nieuwe voorstelling 'De Boevenboot'.

De Boevenboot vaart uit met De Ketelbinkies

Algemeen 407 keer gelezen

ASTEN - De toneelgroep van Kans Plus Asten-Someren-Deurne, De Ketelbinkies, werkt achter de schermen al enkele jaren aan een nieuwe voorstelling. Na een noodgedwongen coronapauze is de groep nu klaar voor het echte werk. Op zaterdag 8 april vindt in gemeenschapshuis ‘t Kwartier in Asten de première van ‘De Boevenboot’ plaats. 

De Ketelbinkies laten dus in het paasweekend het resultaat van hun harde werk in de afgelopen jaren zien. Zo wordt duidelijk waarom het toneelstuk ‘De Boevenboot’ heet. De kapitein staat aan het roer, de matrozen dweilen het dek en de schat is verstopt in het ruim. En de boot verbergt nog meer geheimen, maar gelukkig is de zeepolitie in de buurt.

Optredens

De premiere van ‘De Boevenboot’ vindt zaterdag 8 april om 20.00 uur plaats in ‘t Kwartier aan de Kerkstraat in Asten. Daarna volgen nog voorstellingen op zondag 9 april om 14.30 uur, dinsdag 11 april om 20.00 uur en op zaterdag 15 april om 20.00 uur. 

Kaarten

Kaarten kosten 8 euro per stuk, kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro. Tickets zijn per mail te reserveren via ketelbinkies2023@hotmail.com.

Uit de krant