De jubilarissen van Puur Sangh vlnr: Nard en Liza Hoefnagels, Mieke Mertens-Hoefnagels en Julie Bierhoff.
De jubilarissen van Puur Sangh vlnr: Nard en Liza Hoefnagels, Mieke Mertens-Hoefnagels en Julie Bierhoff. M.Heijmans

Puur Sangh eert zijn vier jubilarissen

Algemeen 767 keer gelezen

ASTEN - Volle bak bij gemengd koor Puur Sangh uit Asten. Na afloop van het Herfstconcert zondag 27 november, tevens het eerste officiële optreden van dirigent Rob Jacobs, werd ook nog het jaarlijkse St. Ceciliafeest gevierd. Daarbij werden vier jubilarissen in het zonnetje gezet. 

Het St. Ceciliafeest werd gehouden in zaal Jan van Hoek in Asten, met dus bijzondere aandacht voor de jubilarissen. Zo zijn Nard Hoefnagels en Liza Hoefnagels-Volmering alweer 25 jaar bij het koor betrokken. Nard zorgt voor de bas en is de grote motor van de technische commissie, sopraan Liza was jarenlang lid van de kledingcommissie. 

Zilveren speld

Ook Mieke Mertens-Hoefnagels en Julie Bierhoff ontvingen de felicitaties, zij zijn beiden 12,5 jaar lid van Puur Sangh. Mieke begon ooit als projectlid en zingt inmiddels met verve haar altpartij. Plus: met de piano erbij studeert ze alle werken in. Julie is tevens secretaris van Puur Sangh, zingt als alt en maakt soms een uitstapje naar de tenorpartij. Als oud-logopediste staat ze tevens koorleden met raad en daad bij. Alle jubilarissen ontvingen bloemen en een fles wijn, en voor de 25-jarige jubilarissen was er tevens een zilveren speld of hanger. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant