Arthur van der Heijden is de 53e prins van carnavalsvereniging De Plekkers uit Asten.
Arthur van der Heijden is de 53e prins van carnavalsvereniging De Plekkers uit Asten.

CV De Plekkers presenteert prins Arthur d’n urste

Algemeen 777 keer gelezen

ASTEN - Ook carnavalsvereniging De Plekkers uit Asten heeft een nieuwe prins. Tijdens het Prinsenbal afgelopen zondag werd Arthur van der Heijden als nieuwe hoogheid onthuld.

Het Prinsenbal werd zondag gehouden in residentie van De Plekkers Het Wapen van Asten. Daar werd rond de klok van drie uur de 53e prins van de vereniging bekendgemaakt.

Ervaren politieman

Die eer ging dus naar Arthur van der Heijden. De nieuwe prins is 41 jaar oud en woont samen met zijn vriendin Karin, dochter Lynn (13) en zoon Dean (11) in Asten. De nieuwe prins is een ervaren politieman: al 23 jaar is hij daar in dienst en sinds december vorig jaar maakt hij weer onderdeel uit van het wijkteam Deurne-Asten-Someren. In zijn vrije tijd geniet Van der Heijden van sport, bezoekt hij festivals of gaat hij op vakantie. 

Lijfspreuk

Daarnaast is hij iedere week op het voetbalveld te vinden als coach van Dean. Ook moedigt hij Karin aan bij het handbal en Lynn bij het turnen. De lijfspreuk van prins Arthur d’n urste luidt als volgt: ‘Dit jaar is de carnaval terug van weggeweest, samen met De Plekkers wordt het één groot feest!’

Uit de krant