De 51-jarige Twan van Teeffelen werd afgelopen weekend onthuld als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Peelvrujters.
De 51-jarige Twan van Teeffelen werd afgelopen weekend onthuld als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Peelvrujters.

Twan van Teeffelen prins bij De Peelvrujters

Algemeen 944 keer gelezen

HEUSDEN - Twan van Teeffelen werd afgelopen zaterdag onthuld als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Peelvrujters uit Heusden. Samen met zijn prinses Cindy staat hij dit carnavalsseizoen in Heusden aan het roer.

De 51-jarige Van Teeffelen woont sinds 2003 samen met zijn vrouw Cindy Lenders met veel plezier in Heusden. Samen hebben ze twee kinderen: Merijn en Janske. In het dagelijks leven werkt de prins als bedrijfsleider bij Genson Quality Plants BV met locaties in Someren en Helmond.

In zijn vrije tijd pakt hij graag de racefiets, zo gaat hij ook regelmatig met TWC ‘t Ventieleke op pad. In de wintermaanden trekt het gezin het liefst naar Zillertal in Oostenrijk, om aldaar te skiën.

Krachtclub

Sinds dit jaar is de prins ook wekelijks te vinden bij de krachtclub in Heusden. En hij is voorzitter van de stichting gemeenschapshuis Unitas, ofwel het Hart van Heuze. Tot slot is hij als burgercommissielid namens Samen voor Asten eveneens sinds dit jaar bij de lokale politiek betrokken.

Als adjudanten heeft prins Twan Maartin van der Velden (48) en Paul van de Ven (48) aangesteld. Prins Twan dun uurste: ‘Na een aantal carnavalloze jaren door corona gaan we de schade ruimschoots inhalen!’

Uit de krant