Het Herfstconcert van gemengd koor Puur Sangh wordt het debuut van dirigent Rob Jacobs.
Het Herfstconcert van gemengd koor Puur Sangh wordt het debuut van dirigent Rob Jacobs.

Herfstconcert Puur Sangh in nieuwe, jonge handen

Algemeen 711 keer gelezen

ASTEN - Het wordt zijn debuut als dirigent van gemengd koor Puur Sangh uit Asten: de nog jonge Rob Jacobs staat tijdens het Herfstconcert op zondag 27 november voor het eerst tijdens een optreden voor de groep. De kaartverkoop voor het concert is inmiddels van start.

Puur Sangh pakt wederom flink uit voor het jaarlijkse Herfstconcert, dat plaatsvindt in de Maria Presentatiekerk in Asten. Als hoofdwerk wordt het Gloria van Antonio Vivaldi uitgevoerd, dat alles onder begeleiding van het orkest Brabant Sinfonia en Rob Nederlof met (kist)orgel. Ook heeft Puur Sangh weer enkele solisten weten te strikken. Dit keer zijn dat sopraan Evelyne Bohen en countertenor Rob Meijers.

Later tijdens het Herfstconcert worden ook nog Northern Lights van de Noorse componist Ola Gjeilo en Cantique de Jean Racine van Gabriel Fauré ten gehore gebracht. Dat alles dus onder leiding van de dertiger Rob Jacobs, die eerder afstudeerde aan het Conservatorium in Maastricht.

Kaartverkoop

Kaarten voor het Herfstconcert van Puur Sangh kosten 10 euro per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Primera en de VVV in Asten. Tickets kunnen ook online worden besteld via www.puursangh.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant