Onder meer het A-orkest van harmonie St. Cecilia laat weer van zich horen. (Archieffoto: Rob Fritsen)
Onder meer het A-orkest van harmonie St. Cecilia laat weer van zich horen. (Archieffoto: Rob Fritsen)

Bijzondere concerten St. Cecilia

Algemeen 434 keer gelezen

ASTEN - Harmonie St. Cecilia uit Asten weet haar publiek ook de komende periode weer te verrassen. De harmonie heeft namelijk twee bijzondere concerten op het programma staan, waarbij zowel de jeugd als het A-orkest van zich laat horen. 

Harmonie St. Cecilia brengt de komende tijd twee bijzondere concerten op de planken. Op zaterdag 26 november trappen de jeugdleden van de vereniging af met een echte bioscoopervaring. Het B-orkest en de jeugdslagwerkgroep spelen bekende en minder bekende filmklassiekers van onder meer Disney, Pirates of the Caribbean, James Bond en Harry Potter. Met filmbeelden en popcorn belooft dit volgens de harmonie een waar filmisch spektakel te worden. Het concert begint om 19.00 uur in De Beiaard, tickets kosten 5 euro per stuk inclusief consumptie en popcorn.

Winterconcert

Op zaterdag 10 december volgt het winterconcert van het A-orkest. Het publiek wordt onder leiding van verteller Thijs Hurkmans meegezogen in een emotioneel verhaal dat voor iedereen herkenbaar zal zijn. Bij het opruimen van een huis van een overleden dierbare komen allerlei herinneringen naar boven. Elk van die herinneringen wordt door de harmonie muzikaal vertaald in bekende muziekstukken en liedjes. 

Hartverwarmende avond

Ook hier zijn de verwachtingen volgens de harmonie hooggespannen. St. Cecilia rekent op een hartverwarmende avond voor het publiek. Het winterconcert begint om 20.00 uur in De Beiaard, tickets kosten 7,50 euro per stuk inclusief consumptie.

Eerder vonden al twee verkoopmomenten plaats in De Beiaard, te weten gisterenavond en woensdag 9 november. Vanaf nu loopt de kaartverkoop daarom volledig online. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.harmonieasten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant