Het Astens Mannenkoor wordt zondag tijdens het jaarlijkse Herfstbockconcert bijgestaan door 'het Kwartjesvolk'.
Het Astens Mannenkoor wordt zondag tijdens het jaarlijkse Herfstbockconcert bijgestaan door 'het Kwartjesvolk'.

Astens Mannenkoor houdt 15e Herfstbockconcert

Algemeen 450 keer gelezen

ASTEN - Na een ‘coronadroogte’ van drie jaar kan het Astens Mannenkoor komende zondag eindelijk weer een Herfstbockconcert geven. In Zaal Jan van Hoek krijgt het koor dit keer ondersteuning van ‘het Kwartjesvolk’.

Het Herfstbockconcert is jaarlijks een van de hoogtepunten uit het programma van het Astens Mannenkoor. Maar vanwege de coronapandemie moest er de afgelopen jaren dus meermaals een streep doorheen. Komende zondag betreedt het koor dan eindelijk weer de planken in Zaal Jan van Hoek in Asten.

Dit dus met medewerking van de mannen van ‘het Kwartjesvolk’, die een mooi stukje humoristische, Brabantse volksmuziek brengen. Inclusief hun kijk op de samenleving van vandaag en gisteren. Met soms wat zelfspot en hier en daar een fijnzinnige boodschap, verpakt in spitsvondige humor. Het Astens Mannenkoor zelf brengt daarnaast een gevarieerd repertoire.

Tickets

Het Herfstbockconcert begint zondag om 14.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Prima en bij Jan van Hoek. Zolang de voorraad strekt zijn er ook tickets aan de dagkassa te koop. De zaal gaat om 13.30 uur open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant