Suzan Pennings is bij Onis Welzijn aangesteld als de nieuwe dorpsondersteuner van Asten.
Suzan Pennings is bij Onis Welzijn aangesteld als de nieuwe dorpsondersteuner van Asten.

Suzan Pennings nieuwe dorpsondersteuner van Asten

Algemeen 1.001 keer gelezen

ASTEN - Suzan Pennings is de nieuwe dorpsondersteuner van Asten. Recent ging ze namelijk aan de slag bij Onis Welzijn. Komende woensdag kunnen inwoners kennis met haar maken op de weekmarkt in het dorp.

Daar is Pennings dan met haar collega’s uit Heusden en Ommel aanwezigen. De Astense heeft al de nodige ervaring binnen dit werk. “We helpen bij persoonlijke vragen die gaan over bijvoorbeeld mantelzorg, financiën, mentale gezondheid of zorgen over iemand uit de buurt, maar ook als je een leuk idee hebt voor je wijk of buurt en je hulp wilt bij het realiseren daarvan. Heel leuk om hier nu mee aan de slag te mogen in het dorp waar ik zelf ook woon”, zegt Pennings.

Mensen verbinden

Volgens haar kan het ook andersom werken. “Als ik in gesprekken met verschillende mensen ideeën hoor die overeenkomen, dan probeer ik die ideeën te bundelen en deze mensen met elkaar te verbinden”, licht ze toe. “Het geeft zoveel voldoening als een idee tot bloei komt dat door meerdere mensen gedragen wordt.”

Pennings is dus komende woensdag aanwezig op de weekmarkt, zodat inwoners kennis met haar kunnen maken. Ze is tevens bereikbaar via 0493-441232 en per mail via s.pennings@oniswelzijn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant