Stockfoto.
Stockfoto.

Opnieuw verdachte gearresteerd voor overval op Mark Gillis

Algemeen 316 keer gelezen

OMMEL - De politie arresteerde dinsdag een 53-jarige man uit Tilburg op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige overval op Ommelnaar Mark Gillis. Die werd op 7 november vorig jaar hard aangepakt toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer arriveerde.

Het is alweer de vierde arrestatie gedurende het onderzoek van de politie. Eerder werden namelijk ook een 39-jarige man en 22-jarige man uit Den Bosch opgepakt, evenals een 42-jarige verdachte uit Rosmalen. De 22-jarige man is inmiddels weer op vrije voeten maar is nog altijd verdachte, de andere twee mannen zitten nog altijd vast.

In het vervolgonderzoek dook ook de naam van de 53-jarige Tilburger op. Die werd daarop dinsdagochtend in zijn woning aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. Zijn mogelijke rol binnen de zaak wordt nog onderzocht. 

Mark Gillis, bekend van de realityserie over zijn familie, werd vorig jaar november thuis opgewacht door enkele mannen. Die takelden hem vervolgens flink toe. Het politieonderzoek naar de gewelddadige overval is dus nog altijd in volle gang.

Uit de krant

Uit de krant