Wei-Ting uit Taiwan is één van de vier buitenlandse studenten die hier tijdelijk onderdak zoeken.
Wei-Ting uit Taiwan is één van de vier buitenlandse studenten die hier tijdelijk onderdak zoeken.

Uitwisselingsstudenten zoeken tijdelijk onderkomen

Algemeen 243 keer gelezen

ASTEN - Opnieuw staat er een groep uitwisselingstudenten klaar om naar Nederland te komen. Eind augustus arriveren vier van hen in (de omgeving van) Asten. De studenten zijn daarom op zoek naar een tijdelijk onderkomen.

Het betreft Teresa uit Italië, Wei-Ting uit Taiwan, Sila uit Duitsland en Nutthitha uit Thailand. Allen hopen in de Peel Nederland te leren kennen. Teresa houdt van natuur en zit daarom al negen jaar bij de scouting, Wei-Ting is een echte sportliefhebber die hier op ontdekkingsreis wil. Daarnaast brengt hij zijn gastgezin graag wat bij over de Taiwanese cultuur.

De creatieve Sila en Nutthitha zijn graag omringd met vrienden en familie. In Nederland willen zij dagelijks met de fiets naar school, nieuwe vrienden maken en de Nederlandse stamppot proeven.

Gastgezin

De vier zijn daarom op zoek naar een gastgezin in (de omgeving van) Asten. Want ze gaan hier ook naar school. Organisator Travel Active zoekt daarom naar huishoudens die tijdelijk een buitenlandse student van onderdak willen voorzien. Daarbij maakt de samenstelling van het huishouden niet uit.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via highschoolholland@travelactive.org.

Uit de krant