De winnaars van het Open Root Tennis en Padeltoernooi.
De winnaars van het Open Root Tennis en Padeltoernooi.

Winnaars Open Root Tennis en Padeltoernooi

Algemeen 1.612 keer gelezen

ASTEN - Ook het Open Root Tennis en Padeltoernooi lag de afgelopen twee jaar stil, maar afgelopen week meldden de deelnemers zich weer als vanouds op ‘t Root. Dat leverde dus ook een flink aantal nieuwe winnaars op.

Tennisvereniging ‘t Root vulde het traditionele tennistoernooi voor het eerst aan met een padeltoernooi. Het sportpark kent tenslotte twee padelbanen en de sport wint nog altijd aan populariteit. Het is dan ook de snelst groeiende racketsport in Nederland.
Zo werd er afgelopen week dus volop gesport op ‘t Root. Daarbij wisselde warme en kletsnatte dagen zich in een rap tempo af.

Winnaars

Na afloop vielen er wederom een aantal winnaar te feliciteren.Te weten: Sharif Vossen (HE3), Andy en Kevin Huynh (HD3), Kevin Huynh (HE4), Mats de Graaff (HE5), Wouter Berkers (HE6), Daan Janssen en Michiel van Pelt (HD6), Alessia Beerens en Belle van de Mortel (DD6), Jos Goossens en Celine Hermans (GD6), Tom van Duijnhoven (HE7), Sietske van Hoef (DE7), Jelle Henkes en Tom van Oosterhout (HD7), Suzanne Verdouw en Sylvia Verest (DD7), Bart Vervoordeldonk en Mirjam Verspeek (GD7), Rick Snoek (HE8), Guus van de Kerkhof en Tycho Korporaal (HD4/5), Roel Rahangmetan en Martha Lammers (GD4/5), Dylen Verhaag en Frank Wijnands (HD6/7), Ricy Ewalts en Martha Lammers (GD6/7) en Jasper Groothuis en Rick Snoek (D8/9).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant