Deelnemers wikken en wegen tijdens de eerste editie van de Aastese Dorpsquiz in 2018. (Archieffoto: Marius van Deursen)
Deelnemers wikken en wegen tijdens de eerste editie van de Aastese Dorpsquiz in 2018. (Archieffoto: Marius van Deursen)

Aastese Dorpsquiz weer van start

Algemeen 110 keer gelezen

ASTEN - De derde editie van de Aastese Dorpsquiz staat op de rol. Na twee jaar coronastilte barst de dorpsstrijd in september eindelijk weer los. Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Na twee succesvolle edities in 2018 en 2019 moest de organisatie noodgedwongen pas op de plaats maken. Gedurende de coronapandemie werd eerst nog wat geschoven met datums, maar ook dat bood uiteindelijk geen soelaas. En dus bleef de beoogde derde editie twee jaar lang uit.

Nu echter ziet de wereld er heel anders uit, voorlopig tenminste, en kan er met vertrouwen worden uitgekeken naar komende september. Dan staat op zaterdag de 10e de quizavond gepland, een dag later worden de winnaars bekendgemaakt.

De voorbereidingen zijn daarom al in volle gang: de quiz is zo goed als af, sponsoren worden benaderd en de buitenopdrachten worden up to date gebracht. Ook de vooropdracht is bijna klaar én de voorbereidingen voor Festival ADQ zijn begonnen.

Aanmelden

Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de derde editie. Ieder team mag uit maximaal twintig deelnemers bestaan en de teamcaptain dient alvast te worden doorgegeven. Aanmelden kan via www.deaastesedorpsquiz.nl.

Uit de krant