Tiny Werts (l) en Wim Geboers werden benoemd tot respectievelijk lid van verdienste en erelid.
Tiny Werts (l) en Wim Geboers werden benoemd tot respectievelijk lid van verdienste en erelid.

Voetbalclub NWC zet leden in het zonnetje

Algemeen 393 keer gelezen

ASTEN - Tijdens de jaarvergadering van voetbalvereniging NWC Asten werden diverse leden in het zonnetje gezet. Zo werd oud-voorzitter Wim Geboers tot erelid benoemd en kreeg Tiny Werts de titel ‘lid van verdienste’ toegewezen.

Geboers komt van Heusdense grond maar liet zich door de liefde naar Asten drijven. Sinds 2004 zet hij zich zodoende in voor NWC, waaronder dus in de rol van voorzitter. Op ‘t Root fungeerde hij daarnaast ook als jeugdtrainer,  interim-groepsleider van de C-afdeling en jeugdbestuurslid. Als voorzitter was Geboers nauw betrokken bij de realisatie van de nieuwbouw op ‘t Root, de nieuwe kunstgrasvelden en de promotie van het dames- en meisjesvoetbal.

Tiny Werts komt uit een echte NWC-familie en was eveneens in diverse rollen actief. Zoals coördinator en voorzitter technische zaken en als assistent-trainer van het vaandelteam. Momenteel is Werts teammanager van het eerste elftal.
Tot slot waren er ook bloemen voor afzwaaiend hoofd vrijwilligerszaken Joost van Stiphout (zelf verhinderd) en hoofd communicatie Pauline Manders-Vlemmix. Haar taak wordt overgenomen door Jelle van der Loo, voor Van Stiphout is nog geen opvolger gevonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant