Het laatste Gouden Parenconcert in Asten dateert alweer van 2019, de editie van vorig jaar werd vanwege corona noodgedwongen geschrapt.
Het laatste Gouden Parenconcert in Asten dateert alweer van 2019, de editie van vorig jaar werd vanwege corona noodgedwongen geschrapt.

Dubbel Gouden Parenconcert in Asten

Algemeen 168 keer gelezen

ASTEN - Een dubbel Gouden Parenconcert in Asten komend weekend. Omdat de editie van vorig jaar noodgedwongen werd geschrapt, is het dit weekend twee keer feest. Zowel op zaterdag als op zondag eert het Astens Mannenkoor diverse paren uit het dorp.

Eigenlijk zou de 40e editie plaatsvinden op 18 april vorig jaar, maar toen was het coronavirus net in alle hevigheid losgebarsten. Deze zaterdagavond worden de 22 gouden - en 4 diamanten paren alsnog uitgebreid in het zonnetje gezet. Een dag later is het de beurt aan de paren die dit jaar hun mijlpaal bereikten. Zondagmiddag heeft het Astens Mannenkoor alle aandacht voor de betreffende 30 gouden - en 3 diamanten paren.

Vrij toegankelijk

Tijdens beide concerten worden de eregasten onder meer getrakteerd op een optreden van troubadour Hans van Gorp en natuurlijk van het Astens Mannenkoor zelf. De concerten vinden plaats in Zaal Jan van Hoek aan de Markt en zijn vrij toegankelijk. Het programma op zaterdagavond begint om 20.00 uur, op zondagmiddag wordt er om 14.00 uur aangevangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant