Lauren en haar gezin volgden in Utrecht een workshop verfgooien, ook maakten ze stapeltaarten en overnachtten ze in Grand Hotel Karel V.

Droomdag voor 14-jarige Lauren

dinsdag 20 juli 2021 - 14:11|Maarten Driessen

ASTEN – Voor de 14-jarige Lauren uit Asten kwam eind juni een wens in vervulling: verfgooien op doek met haar familie, bakken als een pro en overnachten in kasteelsfeer. Met dank aan stichting Make-A-Wish.

Lauren koesterde die wens al geruime tijd. Ze had namelijk lymfeklierkanker en daarom wilde Make-A-Wish haar vorig jaar al een onvergetelijke dag bezorgen. Vanwege corona kon dat echter niet doorgaan, maar eind vorige maand was het dan eindelijk zo ver. En dat is niet eens het beste nieuws: Lauren is inmiddels namelijk weer beter.

Op 28 juni in de vroege ochtend werden Lauren en haar gezin opgehaald in een knalroze limo

Op 28 juni in de vroege ochtend werden Lauren en haar gezin opgehaald in een knalroze limo, die hen vanuit het Brabantse land naar Utrecht bracht. Daar genoot het gezin in grote overalls zichtbaar van de workshop verfgooien. Verf in een zakje, beetje water erbij en gooien maar. Het ging Lauren goed af, in vier worpen toverde ze een vierkant op het canvas.
Daarna was het tijd voor lunch, en het was alweer even geleden dat dat op het terras kon. Terwijl haar vriendinnen op school met wiskunde in de weer waren, genoot Lauren samen met haar gezin van een welverdiende Utrechtse pizza. Die smaakte dus ook extra lekker.

Stapeltaarten
Na het eten werd gestart met het als echte pro's volgen van een workshop stapeltaarten maken. Ook hier kon Lauren haar creativiteit in kwijt. "De botercrème is veel lekkerder dan thuis”, grapte ze. Daarom zal ze eenmaal thuis proberen het resultaat te evenaren.

Logeren in het sfeervolle en imposante Grand Hotel Karel V maakte haar wens compleet. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt bracht de knalroze limo het gezin weer terug naar vertrouwde bodem.
Lauren heeft zichtbaar van haar wensvervulling genoten, een mooie herinnering waar zij en haar familie nog lang van kunnen nagenieten. Ook dankzij de taart die eveneens mee naar huis ging.

Sinds 1989 brengt stichting Make-A-Wish wensen in vervulling van kinderen tussen de 3 en 18 jaar oud met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte.

Gerelateerde nieuwsberichten

Varendonck College biedt cursus filosofie ASTEN – Het Varendonck College biedt een cursus ‘filosofie en de kunst van de goede vragen stellen’. Deze gaat in september van start en behandelt onder meer grote denkers uit... 30 juli 2021 - 10:02
Nieuw dorpsevenement: Het Mysterie van Asten ASTEN – Asten heeft er een nieuw dorpsevenement bij: Het Mysterie van Asten. Bedacht in coronatijd en dus ook coronaproof, maar volgens initiatiefnemer Hans Stienen zit er meer in het... 30 juli 2021 - 10:00
Misty Fields wacht geduldig op Den Haag HEUSDEN - Veel festivals zette deze week definitief een streep door de editie van dit jaar. Maandag sijpelde vanuit Den Haag het kabinetsbesluit door dat meerdaagse festivals met overnachting tot... 30 juli 2021 - 09:56
Doek valt definitief voor Tejaterwerkgroep 2000 ASTEN – Tejaterwerkgroep 2000 houdt op te bestaan. Volgens de Astense vereniging is na ruim 50 jaar het juiste moment aangebroken om te stoppen. Wat rest zijn een halve eeuw... 30 juli 2021 - 09:54
Heusden welkom op dialoogavond HEUSDEN – Ondernemer Twan Klein Zieverink laat vrijdag toch meer Heusdenaren toe tijdens de dialoogavond over zijn plannen aan de Slobeendweg in Heusden. Klein Zieverink hoopt daar nog altijd een... 30 juli 2021 - 09:41
In beeld: wagenspel Onderling Kunstgenot ASTEN - Bewoners van woonzorgcentrum De Lisse in Asten genoten maandagavond van de nieuwe voorstelling 'Studio 100 en de verdwijning van Barry Badpak' van toneelvereniging Onderling Kustgenot. Woensdag 28 juli... 27 juli 2021 - 14:24