Jong en ambitieus: terugblik op een druk 2015

donderdag 14 januari 2016 - 13:21|
Foto: Erick Kicken.

In de rubriek Jong en ambitieus volgt het Peelbelang vier jongeren uit Asten die hun dromen waarmaken. Vandaag blikt Stephanie Bisschops terug op 2015.

Wat zijn de maanden november en december voorbij gevlogen, voor ik het door had was de kerst alweer voorbij en zaten we alweer in 2016. Voor deze blog leek het me toepasselijk om even terug te blikken naar alle toffe dingen die ik in 2015 op theatergebied heb mogen ervaren. Hieronder een overzichtje:

Januari 2015
In januari organiseerden we met de klas een Disney Sing-A-Long. Het was een super leuke ervaring om met z’n allen ons eigen concert in elkaar te zetten!


Foto: Erick Kicken.

Februari 2015
In februari vond mijn eerste werkdag voor Wonderland Entertainment plaats als bewegingsacteur voor Sesamstraat. We zijn ondertussen alweer bijna een jaar verder, en wat heb ik ondertussen al veel toffe dingen mogen doen! Van het DeLaMar theater in Amsterdam tot jawel, Prinsenmeer in mijn eigen Asten. Hoe toevallig!

Maart 2015
In maart hadden we met de klas ons interpretatie concertje. Dit was ons tentamen voor het vak interpretatie in de vorm van een concert waarbij ouders, vrienden, familie en kennissen allemaal welkom waren om te komen kijken en luisteren naar onze resultaten van de afgelopen periode.


Foto: Erick Kicken.

April 2015

In april ben ik naar de voorstelling Spring Awakening geweest in het (nu helaas niet meer bestaande) M-Lab, uitgevoerd door Codarts. Hier heb ik een boost van inspiratie opgedaan want damn, wat een goede voorstelling was dat! Mochten jullie nog ooit in reprise gaan, dan ben ik er zeker opnieuw bij! ;-)

Mei 2015
Mei. Wat was je fijn. In deze maand kreeg ik onwijs fijne beoordelingen terug van de afgelopen periode. Wat was ik trots op mezelf! Hard work pays off! Deze periode opnieuw knallen geblazen. Streven naar dezelfde resultaten is een fijn doel!

Juli 2015
We skippen juni en gaan meteen door naar 1 juli: de première van onze eindvoorstelling Medea! Wat was dit een bijzondere voorstelling en wat heb ik er van genoten om deze abstracte voorstelling neer te mogen zetten met mijn schoolgenoten! Dit jaar komt er uiteraard weer een nieuwe eindvoorstelling. Hierover later meer!


Foto: Erick Kicken.

September 2015
Ook augustus laten we even voor wat het is, en we gaan meteen door naar september. Deze maand heb ik in het parktheater in Den Haag de Carmina Burana gespeeld. Het schooljaar startte meteen met 127921 repetities, dus dat was wel even aanpoten na de vakantie, maar wat was dit een tof project!


Foto: Erick Kicken.

Oktober 2015
Oktober was een maand met onder andere mijn verjaardag, verschillende klussen voor Wonderland en meer theaterbezoeken. Heerlijk!

November 2015
November was voor mij de tijd van Sinterklaas. Repetities vonden plaats voor de Sintshow die we vier keer in het Koorenhuis mochten spelen. Prinses Friebeltje heeft het ontzettend naar haar zin gehad met de Pieten en de Sint!

December 2015
December was de maand dat de Sesamstraat Theatertour van start ging in het DeLaMar theater en ik bij de première aanwezig mocht zijn. Ik heb die dag mijn vriendjes, en met name Ernie, geholpen en mentale support gegeven om de dag door te komen!

Dat waren een aantal van mijn hoogtepunten op theatergebied van 2015! Laten we hopen dat 2016 nog meer te bieden heeft! 

Gerelateerde nieuwsberichten

De bevrijding van Zeilberg en Deurne De Tweede Wereldoorlog woedde in de periode 1940-1944 ook in de Peel. Nu, 75 jaar later, staan we stil bij onze bevrijding. Een jaar lang blikken we in deze rubriek... 27 september 2019 - 14:25
De vloek van de wereldkampioene-trui In de rubriek Jong en ambitieus volgt het Peelbelang vier jongeren uit Asten die hun dromen waarmaken. Vandaag vertelt wielrenster Pauliena Rooijakkers uit Heusden over de prestitieuze koersen van dit... 7 april 2016 - 15:22
In the Attic vertrekt uit the attic In de rubriek Jong en ambitieus volgt het Peelbelang vier jongeren uit Asten die hun dromen waarmaken. Vandaag Lennard Fransen, die met zijn band In the Attic werkt aan een... 2 maart 2016 - 15:34
Dj Lazy Jacks timmert aan de weg: 'Gigs, gigs en gigs' In de rubriek Jong en ambitieus volgt het Peelbelang vier jongeren uit Asten die hun dromen waarmaken. Vandaag vertelt Heusdenaar Joris de Corte in een blog hoe hij aan de... 29 januari 2016 - 12:00
Jong en ambitieus: Worlds Best Beachbiker In de rubriek Jong en ambitieus volgt het Peelbelang vier jongeren uit Asten die hun dromen waarmaken. Op deze website houden ze iedere week een weblog bij. Vandaag vertelt Pauliena... 21 november 2015 - 12:01
Jong en ambitieus: zingen in de Amsterdam ArenA In de rubriek Jong en ambitieus volgt het Peelbelang vier jongeren uit Asten die hun dromen waarmaken. Op deze website houden ze iedere week een weblog bij. Vandaag vertelt: Stephanie... 29 oktober 2015 - 14:41