Afbeelding

Zomeravondrondleidingen bij kasteel

donderdag 30 juni 2022 19:00 t/m donderdag 25 augustus 19:00

HEUSDEN - Naast de rondleidingen op de eerste zondag van de maand, starten komende maand ook de zomeravondrondleidingen bij Kasteel Asten.

In de maanden juli en augustus vindt er iedere donderdagavond een rondleiding plaats bij het voormalige Kasteel Asten in Heusden. De rondleidingen staan onder leiding van een VVV-gids en beginnen steeds om 19.00 uur. 

Kosten bedragen 5 euro per deelnemer, voor kinderen tot en met 7 jaar oud is deelname gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.  

Groepen

Daarnaast biedt de VVV de mogelijkheid aan groepen om een eigen datum en tijdstip te kiezen. Ook dan duren de rondleidingen steeds één tot anderhalf uur. Kosten bedragen hier eveneens 5 euro per deelnemer en gratis voor kinderen tot en met 7 jaar, wel moet de groep uit minimaal 10 betalende personen bestaan. Meer informatie en een afspraak regelen kan bij VVV Asten via 0493-692999.

Locatie